KUFJE GAMING

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi Kufje Gaming me çmimin të lirë.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për ofertën e kufjeve gaming  në tregun Shqiptar.

Kufje Gaming

 • Stili i kufjeve: Kufje Gaming
 • Madhësia  Drives: 50 mm
 • Përgjigja e frekuencës: 20 Hz - 20kHz
 • Përparësia: 32 Ohms
 • Ndjeshmëria: 95 dB ± 3DB
 • Dimensionet e mikrofonit: 6 mm x 5mm
 • Direktiviteti: Gjithëpërfshirës
 • Impedanca e mikrofonit: 2200 Ohms
 • Ndjeshmëria e mikrofonit: -38 dB ± 3DB
 • Ndriçim: E kuqe
 • Ndërfaqja: 3,5 mm + USB
 • Gjatësia e kabllove: 2,2m
 • Kablli i gërshetuar: po
 • Materiali: Lëkurë plastike / Faux
 • 3D surround sound
 • Noise cancellation
 • 3.5 mm Jack
 • Kontrollet e plota audio: Ndizni zërin hapësinor thx për të rritur zhytjen, kontrolloni nivelin e vëllimit dhe të basit, dhe madje konfiguroni ekuilibrin e lojës / bisedës
 • Audio hapësinore Thx: Krijimi i thellësisë reale duke simuluar tingullin pozitivisht të saktë në një sferë 360 shkallë për një përvojë më të natyrshme dhe të gjallë, të disponueshme me sinapsin më të butë
 • Bilanci i lojërave / bisedave: Akordimi midis lojës dhe audios së bisedës për përzierjen e përsosur të zhytjes dhe komunikimit
 • Drejtues të personalizuar 50 mm shoferë: Ofron një peizazh të gjerë, nga hapa delikate që kërcasin pas teje deri tek shpërthimet klimaterike
 • CRYSTAL CLEAR AUDIO & CHAT Use the high precision 50mm speakers for great stereo sound and high-sensitivity adjustable mic for in-game and online chat.
 • FLEXIBLE & CONFORTABLE FIT The retractable headband design with synthetic leather-wrapped ear-cushions allows you to play for hours in complete comfort.
 • Headphone style Gaming Headset
 • Driver size (mm) 40
 • Frequency response 20Hz - 20kHz
 • Impedance (Ω) 32
 • Sensitivity 110 dB ± 3dB
 • Microphone dimensions 6mm x 5mm
 • Directivity Omnidirectional
 • Microphone impedance (Ω) 2200
 • Microphone sensitivity -54 dB ± 3dB
 • Color Black