Cooling Pads

  • Ultra i hollë-Vetëm 23 mm i trashë
  • Ventilatore i heshtur 140 mm për ta mbajtur laptopin të freskët.
  • Dizajni ergonomik për këndin më të mirë të shikimit / shtypjes.
  • Menaxhim i lehtë kabllor.
  • Mbështet laptopë deri në 15.4 ”.
Madhësia maksimale e ekranit: 38.1 cm (15 ") Performanca e zezë e tifozëve: 37 cfm Dimensionet (Gjerësia x Thellësia x Lartësia): 340 x 60 x 250 mm Diametri i ventilatorit: 10 cm Niveli i zhurmës: 21 dB Numri i tifozëve të përfshirë: 1 pjesë (s) ) Pesha: 550g Kërkesat e energjisë: 5VDC, 0.36A, 1.8W
- Material: ABS plastics - Dimension: 280x270x40mm - Bearing type: sleeve bearing - Rated voltage: 5V - Rated current: 0.23A - Fan speed: 700 R.P.M. - Power input: 1.15W - Power: USB
For laptops with screen size up to: 15,6"
Fan:  140 mm ( Blue LED)
Fan Speed: 1100 +/- 10% RPM
Bearing type: Rifle
Fan life time: 40000 hrs.
Air Flow: 47,35 CFM (max)
Noise levels: 21 dBA (min)

NotePal X-Lite (R9-NBC-XLIT-GP)

Prezantimi i një anëtari të ri në seritë Cooler Master NotePal X, NotePal X-Lite. NotePal X-Lite trashëgon të gjitha avantazhet e serive NotePal X dhe ofron vlerën më të mirë në treg. Stylish, modeli klasik "X" me tifoz të heshtur 14 cm karakterizon ftohje efikase dhe heshtje të shkëlqyeshme. Zgjatësi inteligjent i portit USB rezervon portën tuaj të USB-së. Dizajni me peshë jashtëzakonisht të lehtë krijon rehati optimale për përdoruesit e laptopëve ose përdoruesit që shkojnë përpara.