Memory Card

  • Micro Secure Digital Card
  • Class 10 with SD Adapter
  • Micro Secure Digital Card
  • Class 10 with SD Adapter
MarkëVerbatim
Lloji i kujtesësMicroSDHC
NgjyrëE zezë
Ndërfaqja e hardueritMicroSDHC
Klasa e ShpejtësisëKlasa 10
MarkëFjalë për fjalë
SeriaVERBATIM AMERICAS LLC
Pesha e artikullit2 gramë
MaterialiTë tjera

Rreth këtij artikulli

  • Klasa e shpejtësisë së videos V10 - mbështet regjistrimin Full HD (1080p)
  • Ndërfaqja UHS-I, shpejtësia U1 e vlerësuar
  • Shpejtësia e leximit deri në 90 MB / s
  • Rezistent ndaj ujit, goditje dhe provë ndaj temperaturës
MarkëVerbatim
Lloji i kujtesësMicroSDHC
NgjyrëE zezë
Ndërfaqja e hardueritMicroSDHC
Klasa e ShpejtësisëKlasa 10