fbpx

Wireless Extenders

Netis AV600 Powerline Adapter PL7600 kthen instalimin tuaj elektrik ekzistues në një rrjet me shpejtësi të lartë pa tela shtesë ose duke shpuar në mur. Përshtatësit nuk kërkojnë konfigurim. Thjesht futni adaptorët tuaj në prizat tuaja të energjisë dhe mund të krijoni një rrjet në një çast.