Karriera në Oktouest

Arsye 1

Pjesë e ekipit Oktouest

Grupi i shërbimit në Oktouest dhe cdo pjestar i grupit, përpiqet që të ofrojë tek klientët tanë shërbim të shpejtë, informacion rreth produkteve, garancinë e produktit. mënyrën e pagesës dhe pjesën e servisit.

Arsye 2

Ambient i mrekullueshëm

Ne kemi nje dyqan të mrekullueshëm dhe një ambjent  të madh. Kemi nje ekspozitë moderne në të cilën do të gjeni produktin që ju dëshironi.Dyqani jonë gjendet në Rrugën Nacionale Tiranë-Dajt, Pallati Noku shpk, Kati 4, Ap. 33 , që ndodhet afër malit Dajt, një vend i përsosur për të marrë një pushim dreke.Duke qenë vetëm pak minuta nga qendra, per të ardhur tek ne ka linja të mjaftueshme që bëjnë rrugën e Dajtit. Jemi vetëm 10 minuta me këmbë nga stacioni i Kinostudios Linzë.

Arsye 3

Cfare bejme ne ?

Ne u japim klientëve tanë të gjithë teknologjinë, softuerin dhe mbështetjen që ata kanë nevojë nga një burim i besueshëm.
Ne ndërtojmë vetë kompjutera, HOME / BUSINESS / GAMING dhe SERVERA sipas deshires tuaj. për shtëpi, për shkolla, për zyra dhe per biznese. Ne mund tju furnizojmë me mijëra produkte thelbësore nga markat e tjera kryesore.

Ne kemi për qëllim të bëhemi partner i besuar për të siguruar që ju të merrni zgjidhjet e duhura, të instaluara dhe të punoni si duhet, në kohë dhe në buxhet.Nëse ju vini në OKTOUEST si një klient i thjeshtë ose gamer ju do të merrni të njëjtin shërbim të klasës së biznesit, duke e ditur se jeni në duart e sigurta të ekspertëve tanë .

EKSPOZITA-store-oktouest

MBESHTETJE

Per t’ju këshilluar para dhe mbas blerjes , është në dispozicionin tuaj dikush që ju ndihmon nga Oktouest.

MBSHTETJE-store-oktouest

EKSPOZITA

Porosit në dyqan, merrni këshilla mbi përmirësimet, rezervoni per një riparim ose beni një porosi të shpejtë.

RRETH-NESH-store-oktouest

RRETH NESH

Oktouest ka ofruar teknologji profesionale për më shumë se 10 vjet, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Riparime Store Oktouest

RIPARIME PC & LAPTOP

Qendra e riparimit Oktouest,bën riparimet dhe përmirësimet për të gjitha markat e kompjuterave.