HDMI-VGA-DVI

Në Oktouest kompjuter store, do të gjeni një koleksion të madh  HDMI-VGA-DVI në cmim okazion !

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

HDMI-VGA-DVI

Adapteri HDMI Female në DVI Male ka një lidhës HDMI (Femër) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (Mashkull)   nga ana tjetër, në mënyrë që të mund ta lidhni atë në slotin e kartës tuaj grafike, daljen video të laptopit tuaj, madje dhe TV-në tuaj .
ADAPTER  HDMI -> MICRO HDMI F/M HDMI -> MICRO HDMI F/M Connectors: Gold plated
100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA femër në DVI mashkull • Gold Plated Plug Connectors
  • 100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA mashkull në DVI femër • Gold Plated Plug Connectors
HDMI-DVI-2 Kabllo SBOX, HDMI – DVI, M/M
HDMI M – DVI (24 + 1) M
Rezolucioni: 1920 x 1080 pikselë
Diametri i jashtëm i kabllos [mm]: 6
Gjatësia e kabllos [m]: 2
Lidhësit: 24K të veshur me ar.
AWG: 30