Wireless PCI/PCIe Cards

  • Shpejtësia pa tel N deri në 300Mbps e bën atë ideal për transmetimin e videove, lojrave në internet dhe thirrjeve në internet
  • Teknologjia MIMO me forcë më të fortë të depërtimit të sinjalit, mbulim më të gjerë pa tel, duke siguruar performancë më të mirë dhe stabilitet
  • Vendosni me lehtësi një lidhje wireless shumë të sigurt me WPS ™ (Konfigurimi i Mbrojtur Wi-Fi)
  • Shkalla e transmetimit pa tel deri në 150Mbps
  • Ofron ndërfaqe PCI Express
  • Lidhje e përparuar e sigurt me kriptimin WPA / WPA2
  • Shërbimi i paketuar mundëson menaxhim të lehtë)