White Shark GC-4104 COMANCHE-3 Combo

5,200 L

White Shark GC-4104 COMANCHE-3 Combo

FULL-SIZE GAMING TASTIERA
104/105 keys (varet nga paraqitjen) + 12 multimedia (FN + F1 në F12).

ANTI-GHOSTING Aftësi
anti-ghosting deri në 19 çelësa.

4 in stock

White Shark GC-4104 COMANCHE-3 Combo

FULL-SIZE GAMING TASTIERA
104/105 keys (varet nga paraqitjen) + 12 multimedia (FN + F1 në F12).

ANTI-GHOSTING Aftësi
anti-ghosting deri në 19 çelësa.

SWITCHES
Çelësat e membranës së klasës së lojërave me jetëgjatësi 5 M të shtypjes së tasteve.

DIZAJN ERGONOMIK
Dizajn ergonomik me mbështetëse dore për një përvojë të këndshme lojrash.

DRITA E
PASURISHME Ndriçim LED i Rainbow me shkronja të ndriçuara dhe ndriçim të rregullueshëm.

KABLLO E GOME Kabllo
1.5 metra e gërshetuar.

LIDHJE DHE LUAJ E
thjeshtë për t’u përdorur, thjesht fut dhe luaj. Nuk kërkohet softuer ose firmware shtesë.

MOUSI:

DIZAJNIM 6D MOUSE I
pajisur me 6 butona për veprim të shpejtë gjatë lojës.

SENSOR I INSTANT I
KLASËS SË LOJRAVE I pajisur me sensor optik INSTANT A704, i aftë deri në 3200 DPI.

RREGULLIMI I DPI-së NË Fluturim
Kontroll i saktë me 4 cilësime DPI 1200 / 1600 / 2400 / 3200 DPI

NDRIÇIMI
Ndriçim LED me 4 ngjyra.

MBUSHJE GOME
Përmirëson kapjen, duke parandaluar rrëshqitjen dhe rrëshqitjen e gishtërinjve tuaj

PLUG AND PLAY
Thjeshtë për t’u përdorur, thjesht fut-dhe-luaj. Nuk kërkohet softuer ose firmware shtesë.

MOUSEPAD: I PËRBATITSHËM

ME SHUMË MIJT E KOMPJUTERIT
I përdorshëm me konfigurimin tuaj ekzistues.

NDËRTIMI I MIKROFIBERIT ME DENSITETË TË LARTË
Krijon një sipërfaqe afatgjatë dhe të besueshme për miun tuaj të lojërave.

POSHTE E SHKRUARJES
Sigurohet që miu juaj të jetë e vetmja gjë që lëviz.

DIZAJNI
PËR RRITJE Siguron transportueshmëri të lehtë.

KUFJET:

AUDIO DHE BISEDA E PASTER KRISTAL
Përdorni altoparlantët 40 mm me precizion të lartë për tingull të shkëlqyer stereo dhe mikrofon të rregullueshëm me ndjeshmëri të lartë për bisedën në lojë dhe në internet.

 

 

White Shark GC-4104 COMANCHE-3 Combo

Υou can also find more Tastiere Gaming at  Here

Υou can also find more Video Kabell at   Here

Ask us for this product to our facebook chat   Here

Weight0.900 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark GC-4104 COMANCHE-3 Combo”