Shop

  • IEEE 802.11n compliance
  • Backwards compatible with 802.11b/g
  • Integrates Router, Wireless AP, Repeater, ·2.4GHz, wireless transmit rates up to 150Mbps (1T1R)
  • 1x10/100Mbps LAN Port, 1x10/100Mbps WAN Port
  • 1x5dBi Fixed Antenna
  • WDS Wireless Bridge
  • Built-in firewall, Filtering on IP address, MAC address, Domain name, Applications, etc
  • Supports 64/128-bits WEP, WPA/WPA2 Encryption

Acer Aspire 7750G Specs

Original price was: 33,000 L.Current price is: 29,000 L. 13%
♂️Procesor: Intel Core i5-2450M ♂️Display 17.3inch ♂️SSD 240GB ♂️Ram 8GB ♂️Windows 10
Acer TravelMate 5760-2312G32Mnsk Specifications Acer TravelMate 5760-2312G32 Processor: Intel Core i3 2310M 4GB Memory Ram 750GB Hard Disk Graphics Adapter: Intel HD Graphics 3000 Display: 15.60 inch, 16:9, 1366 x 768 pixels Weight: 2.5kg
Adapteri HDMI Female në DVI Male ka një lidhës HDMI (Femër) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (Mashkull)   nga ana tjetër, në mënyrë që të mund ta lidhni atë në slotin e kartës tuaj grafike, daljen video të laptopit tuaj, madje dhe TV-në tuaj .
ADAPTER  HDMI -> MICRO HDMI F/M HDMI -> MICRO HDMI F/M Connectors: Gold plated
Durable design Converts other dock connectors to iPhone 5 dock connector Suitable for iPhone 5 & 6, iPod touch 5, iPod nano 7, iPad mini, iPad 4
Adapter SBOX 3.5MM F - TYPE-C M
ADAPTER SBOX USB A F. -> LLOJI-C M. Konektor i kthyeshëm i llojit C USB v3.0 SuperSpeed deri në 5Gbps - 10x më shpejt se USB 2.0 Prapa në përputhje me USB 2.0 dhe 1.1
100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA femër në DVI mashkull • Gold Plated Plug Connectors
  • 100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA mashkull në DVI femër • Gold Plated Plug Connectors
CTIA standard i rrjedhshëm Lidhni një kufje të pajisur me kufje të veçantë dhe priza mikrofoni në portin audio në Playstation 4, Smartphone, Notebook, Nintendo Switch dhe të gjitha pajisjet e tjera me 4 pin lidhës audio Inputi: 1 x 3.5 mm Mashkull Prodhimi: 2 x 3.5 mm Femër Lidhës i kuq: Mikrofoni Lidhës jeshil: kufje Priza të praruara prej ari Përçuesit e bakrit Gjatësia e kabllove: 0.2m
Përshtatës 3,5 mm F 4Pin-> 2x 3,5 mm M 3Pin Lidhni kufjet tuaja spartphone (1x 3mm lidhës / 4pin) në kompjuterin tuaj desktop Lidhësa: të praruar prej ari Lidhës 1: 3.5 mm femër me 4 pole Lidhës 2: 2 x 3.5 mm mashkull (mikrofon dhe kufje) Gjatësia 20 cm Ngjyra kabllo: E zezë