MULTIMEDIA

 • Speaker diameter: 15mm
 • Impedance: 32 ohms
 • Sensitivity: 116+/-2dB, S.P.L. at 1kHz
 • Frequency response: 20Hz-20,000Hz
 • Cord length:1.2m
 • Plug type: 3.5mm stereo
 • Color: Black
GP-709Supports: PC USB 2.0 port Ergonomic design provides comfort while playing Description: The surface of specially coated - to prevent hand slippage. Cable length 2 mCompatible with: Win98/2000/ME/XP/Vista/Win 7/Win8
 • Microphone type: 9mm x 7mm
 • Impedance: maximum 2.2K
 • Sensitivity: -58db+/-2dB (0db-1vv/pa)
 • Directivity: Omni-directional
 • S/N ratio: more than 60dB
 • Sensitivity reduction: within-3dB at 1.5V
 • Microphone frequency: 30Hz-16000Hz
 • Speaker: 30mm
 • Sensitivity: 98dB SP.L at 1KHz
 • Speaker frequency: 20Hz-20000Hz
 • Impedance: 32ohms
 • Cold length: about 1.8m
 • Connection: 3.5 stereo plugs x 2
 • With volume control and microphone
 • Color: Black

 Kufje Standard AP-850SB

 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

Web Camera 100K "Panther Pro

 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No
 • Games Yes, for user entertainment
 • CMOS sensor High quality sensor
 • Focus distance 4cm ~ infinity
 • Lens view angle 54 Degree
 • I/O interface USB 2.0
 • Image Control Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Gamma, White Balance
 • Image Flip Horizontal, Vertical

Kufje Standard AP-850SB

 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All

Web Camera 100K "Panther Pro

 • Resolution 300K pixels to 30 mega pixels
 • Face tracking Yes
 • Night vision No
 • Mic No

Mouse Optical Intex IT-OP14 Little Wonder

 • Interface USB/PS2
 • Type Optical
 • DPI 800 DPI
 • Cable length 1.5 M
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
 • Available color Black
 • Stili i kufjeve: Kufje Gaming
 • Madhësia  Drives: 50 mm
 • Përgjigja e frekuencës: 20 Hz - 20kHz
 • Përparësia: 32 Ohms
 • Ndjeshmëria: 95 dB ± 3DB
 • Dimensionet e mikrofonit: 6 mm x 5mm
 • Direktiviteti: Gjithëpërfshirës
 • Impedanca e mikrofonit: 2200 Ohms
 • Ndjeshmëria e mikrofonit: -38 dB ± 3DB
 • Ndriçim: E kuqe
 • Ndërfaqja: 3,5 mm + USB
 • Gjatësia e kabllove: 2,2m
 • Kablli i gërshetuar: po
 • Materiali: Lëkurë plastike / Faux
 • Speaker diameter: 32mm
 • Impedance: 32 ohms
 • Sensitivity: 97dB
 • Frequency response: 20Hz-
 • 20,000Hz
 • Cord length: 1.2m
 • Plugs type: 3.5mm stereo
 • Microphone included : Yes
 • Noise Cancelling : No
 • Brand : INTEX
 • Connectivity : Wired
 • Model Number : AP-850B
 • Compatible with : All
 • 3D surround sound
 • Noise cancellation
 • 3.5 mm Jack
 • High quality, noise-canceling, direction desk microphone
 • For general audio input including voice-over-IP applications
 • ON/OFF switch offers convenient control
 • Weighted base for increased stability
 • Extra expansion socket for easy headphones connection
 • Flexible microphone arm
 • Frequency response: 20HZ-20KHZ
 • Sensitivity: -58dB+2dB
 • 1,5m cable length
 • Mikrofoni i tavolinës së me cilësi të lartë, zhurmë, anulluese
 • Për hyrje të përgjithshme audio përfshirë aplikacione mbi-zë mbi IPN
 • Dërprerësi ON / OFF ofron kontroll të përshtatshëm
 • Baza e ponderuar për rritjen e stabilitetit
 • Prizë shtesë për zgjerim për lidhje të lehtë të kufjeve
 • Krahu fleksibël i mikrofonit
 • Përgjigja e frekuencës: 20HZ-20KHZ
 • Ndjeshmëria: -58dB + 2dB
 • Gjatësia e kabllos 1,5m
 • Kontrollet e plota audio: Ndizni zërin hapësinor thx për të rritur zhytjen, kontrolloni nivelin e vëllimit dhe të basit, dhe madje konfiguroni ekuilibrin e lojës / bisedës
 • Audio hapësinore Thx: Krijimi i thellësisë reale duke simuluar tingullin pozitivisht të saktë në një sferë 360 shkallë për një përvojë më të natyrshme dhe të gjallë, të disponueshme me sinapsin më të butë
 • Bilanci i lojërave / bisedave: Akordimi midis lojës dhe audios së bisedës për përzierjen e përsosur të zhytjes dhe komunikimit
 • Drejtues të personalizuar 50 mm shoferë: Ofron një peizazh të gjerë, nga hapa delikate që kërcasin pas teje deri tek shpërthimet klimaterike