White Shark HEADSET GHS-1641 Panther

2,200 L
 • CRYSTAL CLEAR AUDIO & CHAT
  Use the high precision 50mm speakers for great stereo sound and high-sensitivity adjustable mic for in-game and online chat.
 • FLEXIBLE & CONFORTABLE FIT
  The retractable headband design with synthetic leather-wrapped ear-cushions allows you to play for hours in complete comfort.

11 in stock

White Shark HEADSET GHS-1641 Panther

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link
 • CRYSTAL CLEAR AUDIO & CHAT
  Use the high precision 50mm speakers for great stereo sound and high-sensitivity adjustable mic for in-game and online chat.
 • FLEXIBLE & CONFORTABLE FIT
  The retractable headband design with synthetic leather-wrapped ear-cushions allows you to play for hours in complete comfort.
 • CONVENIENT CONTROLS
  Conveniently placed in-line controls for mic mute and volume adjustment
 • HIGH VERSATILE
  Connects to the PS 4 controller with 3.5mm jack; Also works with other devices with 3.5mm jack, Laptop, PC, Mac and mobile/tablet devices.
 • OTHER FEATURES
  Durable braided wire for long term use
 • Headphone style Gaming Headset
  Driver size (mm) 50
  Frequency response 20 Hz – 20kHz
  Impedance (Ω) 32
  Sensitivity 105 dB ± 3dB
  Microphone dimensions 6mm x 5mm
  Directivity Omnidirectional
  Microphone impedance (Ω) 2200
  Microphone sensitivity -62 dB ± 3dB
  Color Black / Red
  Interface 3,5 mm
  Cable length (cm) 220
  Braided cable yes
  Material Plastic / Faux leather
  Dimensions

White Shark HEADSET GH-1641 Panther është një kufje lojrash me precizion të lartë 50mm drives premium për një tingull të shkëlqyeshëm stereo dhe një mikrofon me ndjeshmëri të lartë për lojëra dhe biseda në internet! Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit HEADSET GH-1641  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet tipit HEADSET GH-1641 Panther janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more White Shark HEADSET GH-1641 Panther at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.45 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark HEADSET GHS-1641 Panther”