Keyboard & Mouse Element KB-150UMS (AL)

1,500 L
 • Connectivity : USB
 • Special keycap structural design, long life for use 10.000.00 life times
 • Special design for space bar and enter key
 • High resilience, enhance the touch feeling and increase of service life
 • Prevent spill design, prevent spill damage
 • Works with windows 8
 • Optical mouse
 • 1000 dpi
 • 3 buttons & scrolling wheel

4 in stock

Keyboard & Mouse Element KB-150UMS (AL)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link
Kodi 080424
modelKB-150UMS
prodhuesELEMENT
LidhjeUSB 2.0
Ngjyrëe zezë
pa telJo.
plan urbanistikEnglish – grek
Sensori i miutoptik
Miu dpi1000dpi
Butonat e miut3 butona dhe rrota lëvizëse

Features:

 • Connectivity : USB
 • Special keycap structural design, long life for use 10.000.00 life times
 • Special design for space bar and enter key
 • High resilience, enhance the touch feeling and increase of service life
 • Prevent spill design, prevent spill damage
 • Works with windows 8
 • Optical mouse
 • 1000 dpi
 • 3 buttons & scrolling wheel

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi tastiera me çmimin të lirë.Tastiera me një precizion të lartë një dizanje te  shkëlqyeshëm.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë  për ofertën e tastierave  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë  e tastierave, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për tastiera multimedia, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të tastierave tipit Element  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për tastierave tipit Keyboard & Mouse Element KB-150UMS (AL) janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Wired Multimedia  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Brand

Element

Lidhja

Usb

Tipi Tastieres

Tastiera Wired

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keyboard & Mouse Element KB-150UMS (AL)”