White Shark Kufje GH-101 LYNX Black

2,200 L
 • Headphone style Gaming Headset
 • Driver size (mm) 40
 • Frequency response 20Hz – 20kHz
 • Impedance (Ω) 32
 • Sensitivity 110 dB ± 3dB
 • Microphone dimensions 6mm x 5mm
 • Directivity Omnidirectional
 • Microphone impedance (Ω) 2200
 • Microphone sensitivity -54 dB ± 3dB
 • Color Black

10 in stock

SKU: 97320

Categories:

White Shark kufje GH-101 LYNX Black

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link
 • Headphone style Gaming Headset
 • Driver size (mm) 40
 • Frequency response 20Hz – 20kHz
 • Impedance (Ω) 32
 • Sensitivity 110 dB ± 3dB
 • Microphone dimensions 6mm x 5mm
 • Directivity Omnidirectional
 • Microphone impedance (Ω) 2200
 • Microphone sensitivity -54 dB ± 3dB
 • Color Black
 • Interface 2 x 3,5 mm
 • Cable length (cm) 2
 • Braided cable yes
 • Material Plastic / Faux leather
 • Dimensions 21,5cm x 10,3cm x 26cm
 • Weight 440g

White Shark Kufje GH-101 LYNX Black është një kufje lojrash me precizion të lartë 50mm drives premium për një tingull të shkëlqyeshëm stereo dhe një mikrofon me ndjeshmëri të lartë për lojëra dhe biseda në internet! .Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit White Shark  GH-101  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kufjet tipit White Shark GH-101 janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more White Shark GH-101 at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.44 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark Kufje GH-101 LYNX Black”