Microphone Element MC-200

1,350 L
 • High quality, noise-canceling, direction desk microphone
 • For general audio input including voice-over-IP applications
 • ON/OFF switch offers convenient control
 • Weighted base for increased stability
 • Extra expansion socket for easy headphones connection
 • Flexible microphone arm
 • Frequency response: 20HZ-20KHZ
 • Sensitivity: -58dB+2dB
 • 1,5m cable length

3 in stock

SKU: MC-200

Categories:

Microphone Element MC-200

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link
 • Mikrofon me cilësi të lartë, anulues të zhurmës, tavolinë drejtimi
 • Për hyrjen e përgjithshme të audios duke përfshirë aplikacionet zëri mbi-IP
 • Butoni ON / OFF ofron një kontroll të përshtatshëm
 • Baza e ponderuar për rritjen e stabilitetit
 • Fole shtesë për zgjerim për lidhje të lehtë të kufjeven
 • Krahu fleksibël i mikrofonit
 • Përgjigja e frekuencës: 20HZ-20KHZ
 • Ndjeshmëria: -58dB + 2dB

Microphone Element MC-200 me mbajtës të qëndrueshëm të zmadhuar me një sistem anulimi të zhurmës.Eshtë i përshtatshëm për konferencë audio dhe video, duke dhënë cilësi të lartë të zërit pa asnjë shtrembërim.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për ofertën e mikrofoneve  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë e mikrofoneve, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për mikrofone element, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të mikrofoneve si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për mikrofona Element janë  nga më të ulëtat në qytet.

 

Υou can also find more Headphone Element HD – 150 at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.9 kg
Brand

Element

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microphone Element MC-200”