White Shark Control Two Mouse Pad 80x35cm

Original price was: 1,800 L.Current price is: 1,500 L. 17%
  • I pajtueshëm me shumicën e mousve të kompjuterit për t’u përdorur me konfigurimin tuaj ekzistues
  • Ndërtimi i mikrofibrave me densitet të lartë krijon një sipërfaqe afatgjatë dhe të besueshme për miun tuaj të lojërave
  • Pjesa e poshtme e mbrojtur nga trungu sigurohet që mausi juaj të jetë e vetmja gjë që lëviz
  • Dizajni i mbështjelljes siguron transportueshmëri të lehtë

8 in stock

SKU: Control -Two

Categories:

White Shark Control Two Mouse Pad 80x35cm

 

PATRBASHKTUESHM W me minjtë më kompjuterikë
Për ta përdorur me konfigurimin tuaj ekzistues.

NDSTRRTIMI MIKROFIBER ME DENSIT D T HIGH LART Creat
Krijon një sipërfaqe afatgjatë dhe të besueshme për miun tuaj të lojërave.

BAZA E PROVIMIT T SKIDIDS

PROJEKTIMI ROLL-UP
Ofron transportueshmëri të lehtë.

SIPFRFAQJA E KONTROLLIT
Sasia optimale e fërkimit për lojëra dhe dizajn i pastër i lehtë.

White Shark Control Two Mouse Pad 80x35cm
I pajtueshëm me shumicën e mousve të kompjuterit për t’u përdorur me konfigurimin tuaj ekzistuesWhite Shark Control Two Mouse Pad 80x35cm18

  • Ndërtimi i mikrofibrave me densitet të lartë krijon një sipërfaqe afatgjatë dhe të besueshme për miun tuaj të lojërave
  • Pjesa e poshtme e mbrojtur nga trungu sigurohet që mausi juaj të jetë e vetmja gjë që lëviz
  • Dizajni i mbështjelljes siguron transportueshmëri të lehtë

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për të parë te gjithe Mouse Pad  kliko Links

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.65 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark Control Two Mouse Pad 80x35cm”