Tastier mm Slim Black 2015 PS2

Original price was: 830 L.Current price is: 600 L. 28%
 • Dimension(mm) :465*175*30mm
 • Supply voltage :+5VDC+/-5%@100MA
 • Operating temp :0 +55 C
 • Storage temp :-20 +65 C
 • Operating humidity :10%+95%RH
 • Available color :Black

48 in stock

SKU: Slim Black 2015 PS2

Categories:

 

 

Tastier mm Slim Black 2015 PS2

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Në Oktouest Kompjuter Store do gjeni Tastier mm Slim Black 2015 PS2 në cmim okazion !

 • Dimension(mm) :465*175*30mm
 • Supply voltage :+5VDC+/-5%@100MA
 • Operating temp :0 +55 C
 • Storage temp :-20 +65 C
 • Operating humidity :10%+95%RH
 • Available color :Black

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi tastiera me çmimin të lirë.Tastiera me një precizion të lartë një dizanje te  shkëlqyeshëm.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë  për ofertën e tastierave  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë  e tastierave, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për tastiera multimedia, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të tastierave tipit  mm Slim Black 2015 PS2  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për tastierave tipit Tastier mm Slim Black 2015 PS2 janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Tastiera  Multimedia  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Brand

Intex

Tipi Tastieres

Tastiera Wired

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastier mm Slim Black 2015 PS2”