Ventilatore Cooler 8cm Logilink Fans102

700 L

Sleeve Operation Voltage (V DC): 6.0 ~ 13.8 Rated Voltage (V DC): 12.00 Rated Current (AMP): 0.16 Input Power (Watt): 1.2 Fan Speed (RPM): 2.500 +/-10% Air Volume (CFM): 45.20 Noise Level (dBA): 32.60 MTBF (hours/25C): 30.000 Dimension (mm): 80x80x25 Total Weight (gram): 75 Connector Type: 4-pin

3 in stock

SKU: Coler kase 8cm

Category:

Ventilatore Cooler 8cm Logilink Fans102

Fan size80 mm
Noise emission (max.)33 dBa
Air discharge76 m³/h
Rotational speed (max.)2500 rpm
Type of bearingPlain bearing
Connection4-pin
ColourLed light blue
Weight75 g
Width80 mm
Height80 mm

 

Kase ventilatore Cooler 8cm Logilink Fans102

Overview:Bearing System: Sleeve Operation Voltage (V DC): 6.0 ~ 13.8 Rated Voltage (V DC): 12.00 Rated Current (AMP): 0.16 Input Power (Watt): 1.2 Fan Speed (RPM): 2.500 +/-10% Air Volume (CFM): 45.20 Noise Level (dBA): 32.60 MTBF (hours/25C): 30.000 Dimension (mm): 80x80x25 Total Weight (gram): 75 Connector Type: 4-pin

Për të gjetur numrin e kërkuar të Kase Cooler 8cm si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.Çmimet tona për Kase Cooler 8cm   janë  nga më të ulëtat në qytet.

Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë kabulla të ndryshëm që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

You can find more infromation for Cooler 8cm  at  This Link

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ventilatore Cooler 8cm Logilink Fans102”