NotePal X-Lite R9-NBC-XLIT-GP

1,800 L

NotePal X-Lite (R9-NBC-XLIT-GP)

Prezantimi i një anëtari të ri në seritë Cooler Master NotePal X, NotePal X-Lite.

NotePal X-Lite trashëgon të gjitha avantazhet e serive NotePal X dhe ofron vlerën më të mirë në treg. Stylish, modeli klasik “X” me tifoz të heshtur 14 cm karakterizon ftohje efikase dhe heshtje të shkëlqyeshme. Zgjatësi inteligjent i portit USB rezervon portën tuaj të USB-së. Dizajni me peshë jashtëzakonisht të lehtë krijon rehati optimale për përdoruesit e laptopëve ose përdoruesit që shkojnë përpara.

1 in stock

SKU: NotePal X-Lite R9-NBC

Categories:

modelR9-NBC-XLIT-GP
Ngjyra e disponueshmee zezë
MaterialeMetal, plastik, gome
dimension329 x 249 x 42,7 mm (W x H x D)
peshë0.65 kg
Shkalla e operacionit6.5 shkallë (fikse)
pushtetUSB 5V DC
Port USBUSB 2.0 / 1.1 x1 (për energji në)
pajtueshmëriMbështet të gjithë fletoren 9 “~ 14” (deri në 15.4 “)
Dimensioni i tifozëve140 x 140 x 15 mm (W / H / D)
Shpejtësia e tifozëve1.000 RPM
Rrjedha e ajrit të tifozëve32 CFM
Niveli i zhurmës së tifozëve19dBA (Min.)

 

NotePal X-Lite R9-NBC-XLIT-GP

Prezantimi i një anëtari të ri në seritë Cooler Master NotePal X-Lite R9-NBC-XLIT-GP

NotePal X-Lite trashëgon të gjitha avantazhet e serive NotePal X dhe ofron vlerën më të mirë në treg. Stylish, modeli klasik “X” me ventilator të heshtur 14 cm karakterizon ftohje efikase dhe heshtje të shkëlqyeshme. Zgjatësi inteligjent i portit USB rezervon portën tuaj të USB-së. Dizajni me peshë jashtëzakonisht të lehtë krijon rehati optimale për përdoruesit e laptopëve ose përdoruesit që shkojnë përpara.Çmimet tona për Cooling Pad  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Υou can also find more ALL-IN-ONE WATER COOLING at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.650 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NotePal X-Lite R9-NBC-XLIT-GP”