Hantol Power Supply ATX 500W

1,900 L

The Hantol Silent ATX 500W is a high efficiency power system unit, with low ripple and noise, which assure over voltage protection and short circuit protection. packaging bulk.

3 in stock

Hantol Power Supply ATX 500W

PSU 500W Hantol 20+4pin, 2xSATA, 8cm Fan, CE

PSU H-500 ATX 20+4 PIN WITH 2 X SATA

ATX VERSION 1,3 POWER SUPPLY
MAX OUTPUT POWER 500W
FAN 1 X 80
REAL CE
CABLE LENGTH 400 MM
1 X 12V 4 PIN
4 X MOLEX
2 X SATA
1 X FLOPPY

Hantol Power Supply ATX 500W .Për të gjetur numrin e kërkuar të Power Supply si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  Power Supply  janë nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë produkte të ndryshëme që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjithë Power Supply Non Modular at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Brand

Hantol

Maximum Power psu

300 – 501W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hantol Power Supply ATX 500W”