Samsung 860 Evo 250GB Solid State Drive

8,900 L
  • Read Speed: 550MB/Sec
  • Write Speed: 520MB/Sec
  • Flash: Samsung V-NAND 3bit MLC
  • Controller: Samsung MJX
  • Buffer: 512MB.

7 in stock

SKU: ssd-evo-250

Categories:

Samsung 860 Evo 250GB Solid State Drive

Dimensions (L* W* H)100 x 69.85 x 6.8 (mm)
Capacity250GB
InterfaceSATA 6Gb/s (compatible with SATA 3Gb/s and SATA 1.5Gb/s))
Form Factor2.5-inch
ControllerSamsung MGX controller
NAND Flash MemorySamsung V-NAND 3bit MLC
DRAM Cache Memory512MB
Sequential Read:Max, 550 MB/s
Sequential write:Max. 520 MB/s
4KB Random Read (QD1):Max. 10,000 IOPS
4KB Random Write(QD1):Max. 42,000 IOPS
4KB Random Read(QD32):Max. 98,000 IOPS
4KB Random Write(QD32):Max. 90,000 IOPS
TRIM SupportYes (Requires OS Support)
Garbage CollectionYes
S.M.A.R.TYes
SecurityAES 256-bit Full Disk Encryption (FDE)
TCG-OPAL V2.0 Encrypted Drive(IEEE1667)
WeightMax. 66g
ReliabilityMTBF: 1.5 million hours
Power ConsumptionActive Read/Write (Average): Max. 2.2W
Idle: Max. 50mW Device Sleep: 2mW
TemperatureOperating: 0°C to 70°C
Non-Operating: 0°C to 70°C -45°C to 85°C
Humidity5% to 95%, non-condensing
Vibration20~2000Hz, 20G
Shock1500G & 0.5ms 3 axis
Warranty1 year

Për të gjetur numrin e kërkuar të SSD si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.Çmimet tona për SSD janë nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë produkte të ndryshëme që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

Samsung 860 Evo 250GB Solid State Drive

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për të parë te gjitha Solid State Drive at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

Samsung

Memorje SSD

250GB

Size (inches)

2.5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung 860 Evo 250GB Solid State Drive”