Oktouest Cable 24Pin – 24Pin MB Power

Original price was: 500 L.Current price is: 300 L. 40%

Oktouest Cable 24Pin – 24Pin MB Power

Kabllo Elektrike Elektrike ATX.Ky ATX Kabllot Mashkull me Femër PC zgjat gjatësinë e lidhjes suaj të energjisë nga furnizimi me energji elektrike në motherboard, mashkull 24pin në kabëll femër 24pin

 

8 in stock

SKU: Cable 24Pin MB

Categories:

Oktouest Cable 24Pin – 24Pin MB Power

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Oktouest Cable 24Pin – 24Pin MB Power

24PIN MALE TO FEMALE PSU EXTENSION CABLE

Kabllo Elektrike Elektrike ATX.Ky ATX Kabllot Mashkull me Femër PC zgjat gjatësinë e lidhjes suaj të energjisë nga furnizimi me energji elektrike në motherboard, mashkull 24pin në kabëll femër 24pin

Specifikim produkti:

20 + 4-PIN MALE P FR T F PARAQITUR kabllon P MR MOTHERBOARD.Kthejeni fuqinë ATX (24pin) në motherboard (24pin)
ATX 12inch 24Pin PC Kabllor me Zgjatje Power PSU Mashkull te Femra

Për të gjetur numrin e kërkuar të Kabllove 24pin si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabllot 24pin   janë  nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë kabulla të ndryshëm që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

Υou can also find more Kabell 24pin në 24pin  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

Oktouest

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oktouest Cable 24Pin – 24Pin MB Power”