ALL AKSESORE

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi Aksesore gaming në çmim të lirë.

Aksesore me cilesi ë lartë dhe një dizanje të shkëlqyeshëm.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë për Aksesore në tregun Shqiptar.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Aksesore

Durable design Converts other dock connectors to iPhone 5 dock connector Suitable for iPhone 5 & 6, iPod touch 5, iPod nano 7, iPad mini, iPad 4
USB 2.0 certified, backward compatible with USB 1.1 True "plug & play" supports hot swapping function USB Bus-Powered; No external power required Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac OS 10.4 or above & Linux Kernel 2.6.33 or above
USB 3.1 memory card reader that works with all common used memory cards to transfer your pictures and videos to your computer.
High performance DVD rewritable and recordable Media, compatible with all standard CD writers, ideal for all data, audio, games and imaging applications
High performance CD rewritable and recordable Media, compatible with all standard CD writers, ideal for all data, audio, games and imaging applications, lowest error rate against a range of CD writers. 700MB/12x/ 80Min compact disk
Kingston® DataTraveler®101 Generation 2 (G2) është këtu! Ky shoqërues i përshtatshëm i ruajtjes ju lejon të merrni të gjitha të dhënat tuaja në shtëpinë tuaj, zyrën, shkollën dhe kudo ku udhëtoni. Tani me urDrive, kjo ju jep një mënyrë më të mirë për të parë të dhënat tuaja ndërsa kombinoni tipare interesante për ta bërë atë tuajin.
High quality construction and distinctive design
Oktouest Cable 24Pin - 24Pin MB Power Kabllo Elektrike Elektrike ATX.Ky ATX Kabllot Mashkull me Femër PC zgjat gjatësinë e lidhjes suaj të energjisë nga furnizimi me energji elektrike në motherboard, mashkull 24pin në kabëll femër 24pin  
Oktouest Power Adapter Cable 15 Pin SATA Male to Dual Molex 4 Pin IDE HDD Female
  • Manufacturer Silicon
  • Model Ultima U03 8GB
  • Manufacturer Silicon Power
  • Capacity 8GB
  • Gross weight 0.200
  • Micro Secure Digital Card
  • Class 10 with SD Adapter
  • Micro Secure Digital Card
  • Class 10 with SD Adapter