ALL CABLES

Për të gjetur numrin e kërkuar të cables si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 që të  informoheni .

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda në Tiranë

Cables

Adapteri HDMI Female në DVI Male ka një lidhës HDMI (Femër) nga njëra anë dhe një lidhës DVI (Mashkull)   nga ana tjetër, në mënyrë që të mund ta lidhni atë në slotin e kartës tuaj grafike, daljen video të laptopit tuaj, madje dhe TV-në tuaj .
ADAPTER  HDMI -> MICRO HDMI F/M HDMI -> MICRO HDMI F/M Connectors: Gold plated
Adapter SBOX 3.5MM F - TYPE-C M
ADAPTER SBOX USB A F. -> LLOJI-C M. Konektor i kthyeshëm i llojit C USB v3.0 SuperSpeed deri në 5Gbps - 10x më shpejt se USB 2.0 Prapa në përputhje me USB 2.0 dhe 1.1
100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA femër në DVI mashkull • Gold Plated Plug Connectors
  • 100% markë e re dhe Performanca e testuar • Ngjyra: E bardha • Përshtatës VGA mashkull në DVI femër • Gold Plated Plug Connectors
CTIA standard i rrjedhshëm Lidhni një kufje të pajisur me kufje të veçantë dhe priza mikrofoni në portin audio në Playstation 4, Smartphone, Notebook, Nintendo Switch dhe të gjitha pajisjet e tjera me 4 pin lidhës audio Inputi: 1 x 3.5 mm Mashkull Prodhimi: 2 x 3.5 mm Femër Lidhës i kuq: Mikrofoni Lidhës jeshil: kufje Priza të praruara prej ari Përçuesit e bakrit Gjatësia e kabllove: 0.2m
Përshtatës 3,5 mm F 4Pin-> 2x 3,5 mm M 3Pin Lidhni kufjet tuaja spartphone (1x 3mm lidhës / 4pin) në kompjuterin tuaj desktop Lidhësa: të praruar prej ari Lidhës 1: 3.5 mm femër me 4 pole Lidhës 2: 2 x 3.5 mm mashkull (mikrofon dhe kufje) Gjatësia 20 cm Ngjyra kabllo: E zezë
Kabllo AUDIO SBOX 3 , 5 mm -> 2 x RCA M / M , m . Diametri i jashtëm: 2,6 x5, 2 mm . Gjatësia e kabllit : 2 milion . Lidhës: Priza çeliku nikeli. Ngjyra: Këllëf i zi PVC
CABLE RF M/F 10M SBOX Product type: R/F Cable HQ Coaxial RF TV cable Cable length: 10m Color: White Ohms: 75
CABLE RF M/F 2M SBOX Product type: R/F Cable HQ Coaxial RF TV cable Cable length: 2m Color: White Ohms: 75
CABLE RF M/F 5M SBOX Product type: R/F Cable HQ Coaxial RF TV cable Cable length: 5m Color: White Ohms: 75