Power Supply Deer 500W 12CM fan

Original price was: 5,000 L.Current price is: 4,200 L. 16%

Input:
Input Range: 230Vac
Frequency: 47-63Hz
Input Current: 500W: 6A 230Vac for
Efficiency: 65% at Full load, nominal line
Output:
Max: 500W

4 in stock

Power Supply Deer 500W 12CM fan

Zgjidhje praktike, e besueshme dhe ekonomike nga Deer për të furnizuar sistemin tuaj me mundësinë e lidhjes direkte të pajisjeve Sata dhe Ide.

  • Lloji i furnizimit me energji elektrike: Furnizimi me energji kaluese ATX.
  • Fuqia maksimale e vlerësuar: 500W.
  • Tensioni i hyrjes: 230V AC.
  • Frekuenca: 60Hz / 50Hz.
  • Furnizimi me energji dalëse: 3 lidhës të rrymës periferike (molex), 2 lidhës të energjisë SATA, 1 lidhës i furnizimit me energji Floppy, 1 lidhës i fuqisë së pllakës amë (20pin + 4pin), 1 lidhës i fuqisë së procesorit, 1 PCI-E
  • Karakteristikat shtesë: Tifoz 12cm, Miratuar nga CE.
  • Paketimi: Shitje me pakicë.

 

Power Supply Deer 500W 12CM fan

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjithe Power Suplly all at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.8 kg
Brand

Deer

Maximum Power psu

300 – 501W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Power Supply Deer 500W 12CM fan”