Mouse Trust GXT 103 Gav Wireless (AL)

1,900 L
 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Gama pa tela deri në 10M
 • Mikro marrës i qëndrueshëm
 • Logoja e ndriçuar në ndryshimin e vazhdueshëm të ngjyrave
 • Dizajn ergonomik dhe i rehatshëm
 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Shënim: Në rast të miut Wireless, marrësi USB do të pajiset brenda ose së bashku me miun

4 in stock

SKU: Trust GXT 103 Gav

Categories:

Mouse Trust GXT 103 Gav Wireless (AL)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

Emri i markësTrust i Lojrave
Pesha e sendit181 g
Dimensionet e produkteve4 x 7,6 x 12,4 cm
bateritë:Kërkohen 2 bateri AAA. (Përfshirë)
Numri i modelit të artikullit23213
Paketimi i baterive litiumBateritë e mbushura me pajisje
 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Gama pa tela deri në 10M
 • Mikro marrës i qëndrueshëm
 • Logoja e ndriçuar në ndryshimin e vazhdueshëm të ngjyrave
 • Dizajn ergonomik dhe i rehatshëm
 • Mouse e lojrave me butonin e zgjedhjes së shpejtësisë (1000-1400-2000 DPI)
 • Shënim: Në rast të miut Wireless, marrësi USB do të pajiset brenda ose së bashku me miun

Mouse Trust GXT 103 Gav Wireless (AL)

Për fitore!

Kontroll i shkëlqyeshëm në lojërat e strategjisë ose snajperimi i saktë në rekreativë: Mouse Trust GXT 103 Gav Wireless Gaming do t’ju sjellë fitoren!

Kontroll i saktë

Sensori optik i saktë mundëson vlerat e DPI nga 1000 deri në 2000 DPI. Duke përdorur butonin DPI në majë të miut, ju lehtë mund të ndërroni në lojë cilësimet DPI. Kjo ju lejon të ndryshoni nga snajperimi i saktë në manovrat e shpejta të rrufesë në një sekondë të ndarë.

Υou can also find more Mouse Gaming  at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Brand

Trust

Lidhja

USB – Wireless

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mouse Trust GXT 103 Gav Wireless (AL)”