Mouse Optical Intex IT-OP14 Little Wonder

290 L 28%
 • Interface USB/PS2
 • Type Optical
 • DPI 800 DPI
 • Cable length 1.5 M
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
 • Available color Black

49 in stock

SKU: IT-OP14

Categories:

Mouse Optical Intex IT-OP14 Little Wonder

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Në Oktouest Kompjuter Store do gjeni Mouse Optical Intex IT-OP14 Little Wonder në cmim okazion !

 • Interface USB/PS2
 • Type Optical
 • DPI 800 DPI
 • Cable length 1.5 M
 • OS Windows Xp/7/8/8.1/10
 • Available color Black

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi Mouse optical Wired me çmim okazion !

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë Mouse, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për Mouse Intex, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të tipit Mouse Optical  IT-OP14  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  tipin  Optical  IT-OP14 Little Wonder janë  nga më të ulëtat në qytet.

Në rast se lindin probleme me një produkt në kategoritë Elektronikë dhe Kompjuterikë ose nëse besoni se keni nevojë për informacion të mëtejshëm teknik, mund të gjeni këtu një LINK të kontakteve të qendes Oktouest për të kontaktuar.

Υou can also find more Mouse Optical Wired at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

Intex

Lidhja

Usb

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mouse Optical Intex IT-OP14 Little Wonder”