Trust Nanga Cardreader USB 2.0

1,200 L

USB 2.0 memory card reader that works with all common used memory cards to transfer your pictures and videos to your computer

8 in stock

SKU: Cardradartrust

Categories:

Trust Nanga Cardreader USB 2.0

GENERAL
USB typeUSB-A
Height of main product (in mm)70 mm
Width of main product (in mm)24 mm
Depth of main product (in mm)13 mm
Weight of main unit15 g
CONNECTIVITY
USB version2.0
INPUT
Power sourceUSB
COMPATIBILITY
Supports SDHC/SDXC?yes
Compatible cardsM2, MS, micro-SD, SD
Compatible Device Typespc, laptop
Compatible Software PlatformsMac OS, Windows

 

Trust Nanga Cardreader USB 2.0 Lexues i kartave të kujtesës USB 2.0 që punon me të gjitha kartat e zakonshme të memorjes të përdorura për të transferuar fotografitë dhe videot tuaja në kompjuterin tuaj.

Mbështet të gjitha kartat e kujtesës me madhësi të vogël kompakte nga telefonat mobil dhe kamerat dixhitale
Dizajni kompakt, i kursimit të hapësirës; ideale për përdorim të lëvizshëm

Për të gjetur numrin e kërkuar per Cardreader usb 2 si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për  Cardreader  janë nga më të ulëtat në qytet.

 

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

Trust

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trust Nanga Cardreader USB 2.0”