Motherboard Bundle AMD A4 Series A4-5300

19,800 L
  • AMD A4 Series A4-5300 2X 3.40GHZ Processor
  • 4GB DDR3 1600MHz Memory
  • ASRock FM2A75M-DGS R2.0 Motherboard

4 in stock

SKU: BundleA4-5300

Categories:

Motherboard Bundle AMD A4 Series A4-5300

Processor

DescriptionAMD A4 Series A4-4000 Processor

 

Memory

Description2GB DDR3 1333MHz Memory

Motherboard

Description ASRock AMD FM2A75M Motherboard
SocketFM2

 

Motherboard Bundle AMD A4 Series A4-5300 – Paketa që përbëhen nga një motherboard, Memory dhe Procesor i paravendosur, të cilat janë mbledhur në një.– Paketa që përbëhen nga një motherboard, Memory dhe Procesor i paravendosur, të cilat janë mbledhur në një që  përbëhet nga: Memory ram 2GB DDR3 1333Mhz, Motherboard ASRock AMD FM2A75M, Processor AMD A4 Series A4-4000.

Në rastë se ju keni një kompjuter jo aktiv dhe doni të perdorni pjeset qe keni, me blerjen e kësaj pakete zgjidhni problemin tuaj. Do vendosni këtë paketë në kompjuterin tuaj, DVD-RW Optical Drive nuk është e nevojshme mund ta formatoni dhe me USB Memory Sticks dhe ju do te keni nje kompjuter te ri. Te gjitha pjesët e përmendura në fillim, janë të montuara në sistem.MOTHERBOARD – PROCESSOR-MEMORY RAM.

Për të gjetur numrin e kërkuar të Motherboard Bundles si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Motherboard Bundles  janë nga më të ulëtat në qytet.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjithe Motherboard Bundle AMD at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Tipi Bundles

AMD Bundles

Socket

AMD Socket FM2+

Tipi memorjes

DDR3

Memory Size Ram

4GB

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Motherboard Bundle AMD A4 Series A4-5300”