Oktouest Cable 2XSata 15Pin To 5.25 4Pin

400 L

Oktouest Power Adapter Cable 15 Pin SATA Male to Dual Molex 4 Pin IDE HDD Female

22 in stock

Oktouest Cable 2XSata 15Pin To 5.25 4Pin

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

ManufacturerOktouest
ModelCable 2XSata 15Pin To 5.25 4Pin
Item Weight18.1 g
Product Dimensions0.15M
Item model number68524-GB
SeriesCAK SATA 4P/2xS-ATA power adaptor
Voltage1.116 volts
Cable Sata 2XSata
Manufacturer sitewww.oktouest.al

Product Description

HDD/5.25 inch male (4 pin) > 2 SATA-Standard male.

Manufacturer’s Description

Power adaptor cable to 2x S-ATA Power
CAK SATA 4P/2xS-ATA POWER ADAPTOR

4-pin 5.25 power plug to 2 x 15-pin S-ATA
lenght 0,13 m
lenght 13 cm

Për të gjetur numrin e kërkuar të Oktouest Cable 2XSata 15Pin To 5.25 4Pin si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabllot 2XSata 15Pin  janë  nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë produkte të ndryshëme që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

Υou can also find more Cable 2XSata 15Pin  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

Oktouest

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oktouest Cable 2XSata 15Pin To 5.25 4Pin”