Access Point 150MBPS Power ON RPD-150

3,200 L
 • IEEE 802.11n compliance
 • Backwards compatible with 802.11b/g
 • Integrates Router, Wireless AP, Repeater, ·2.4GHz, wireless transmit rates up to 150Mbps (1T1R)
 • 1×10/100Mbps LAN Port, 1×10/100Mbps WAN Port
 • 1x5dBi Fixed Antenna
 • WDS Wireless Bridge
 • Built-in firewall, Filtering on IP address, MAC address, Domain name, Applications, etc
 • Supports 64/128-bits WEP, WPA/WPA2 Encryption

1 in stock

Access Point 150MBPS Power ON RPD-150 (AL)

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

 • IEEE 802.11n compliance. Backwards compatible with 802.11b/g
 • ·Integrates Router, Wireless AP, Repeater,
 • ·2.4GHz, wireless transmit rates up to 150Mbps (1T1R)
 • ·1×10/100Mbps LAN Port, 1×10/100Mbps WAN Port
 • ·1x5dBi Fixed Antenna
 • ·WDS Wireless Bridge

·Built-in firewall, Filtering on IP address, MAC address, Domain name, Applications, etc

·Supports 64/128-bits WEP, WPA/WPA2 Encryption

Access Point 150MBPS Power ON RPD-150 është një Wireless N Range N 150Mbps i projektuar për të shtrirë mbulimin dhe për të përmirësuar forcën e sinjalit të një rrjeti ekzistues wireless.

Kombinuar me teknologjitë kryesore pa tel N, sigurinë superiore dhe përputhshmërinë e prapambetur me b / g pa tel, RPD-150 e bën atë një zgjidhje me shpejtësi të lartë që mund t’ju ndihmojë të mbani një rrjet ekzistues wireless pa ndryshuar dhe të përmirësoni shumë mbulimin e rrjetit tuaj, duke ju dhënë lirinë të bredh kudo në shtëpi dhe të hysh në internet pa u shqetësuar për mbulimin.

Υou can also find more Access Point  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.9 kg
Brand

Power On

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Access Point 150MBPS Power ON RPD-150”