CPU Cooler Deepcool Alta 7

1,650 L

Intel Socket 95W

LGA115X/LGA775

Core i7/i5/i3
Core 2 Extreme
Core 2 Quad
Core 2 Duo
Pentium/Pentium G
Pentium D/Pentium 4
Celeron Dual-Core
Celeron/Celeron D

5 in stock

SKU: Cooler Alta 7

Categories:

Technical Spec for CPU Cooler Deepcool Alta 7

CPU Cooler  Alta 7 me Intel socke LGA1150 / 1155/1156 dhe LGA775. Patentuar F92 x 25 mm ventilatori nga larte për rrjedhën e ajrit të optimizuar, me zhurmë të ulët. Heatsink alumini për shpërndarje efikase të nxehtësisë. Shtylla shtytëse për instalim të lehtë.

Çfarë të reje CPU Cooler Deepcool Alta 7

Overall Dimension117X117X73mm
Fan DimensionФ92X32mm
Net Weight344g
Bearing TypeHydro Bearing
Rated Voltage12VDC
Operating Voltage10.8~13.2VDC
Started Voltage7VDC
Rated Current0.14±10%A
Power Input1.68W
Fan Speed2200±10%RPM
Max. Air Flow40.9CFM
Noise25dB(A)
Kombinimi i elikes me zhurmë të ulët dhe mbajtëses së patentuar të ventilatorit e bën CPU Cooler Alta 7  praktikisht të heshtur edhe me shpejtësinë e plotë të ventilatorit.CPU Cooler Deepcool Alta 7  është një nga opsionet më të mira të ftohjes të kompjuterit , veçanërisht i dizajnuar me lojtarë hardcore në mendje. Një sistem kompjuterik dhe i brendshëm i tij. Cooler cpu shitet  online nga Oktouest kompjuter store, transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë dhe ne cdo vend tjetër .Pagese ne Dorëzim

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 You can find more infromation for Deepcool Alta 7 at  This Link

Υou can also find more CPU COOLER at Here

Weight0.9 kg
Brand

Deepcool

Socket

Intel Cpu Fans

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CPU Cooler Deepcool Alta 7”