Power Supply Series Force 400W 8cm Fan

1,900 L
  • Input range: 90V~132Vac or 180V~264Vac
  • Frequency: 47~63Hz
  • Input Current: 180W 6A / 4A FOR 115/230
  • Vac. Efficiency: 65% at full load, nominal line
  • Hold up time: >12ms at full load, nominal line

2 in stock

Power Supply Series Force 400W 8cm Fan

  • Input range: 90V~132Vac or 180V~264Vac
  • Frequency: 47~63Hz
  • Input Current: 180W 6A / 4A FOR 115/230
  • Vac. Efficiency: 65% at full load, nominal line
  • Hold up time: >12ms at full load, nominal line

Në dyqanin Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni Power Supply Non Modular në cmim okazion !

Power Supply 400W Series Force 8cm Fan.Për të gjetur numrin e kërkuar të Power Supply si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona përPower Supply 400W janë nga më të ulëtat në qytet.

 

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjithë Power Supply Non Modular at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight1.9 kg
Brand

Force

Maximum Power psu

300 – 501W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Power Supply Series Force 400W 8cm Fan”