Kompjuter Pcs Business AMD A4 5300

29,000 L 18%
 • Windows 8 Pro
 • AMD A4 5300 Black Edition
 •  Motherboard ASRocK FM2A75M
 • 4GB DDR3 1600MHz Memory
 • 120GB SSD  Solid State Drive
 • Hantol Micro ATX Tower Case
 • 500w Power Supply
 • DVD-RW Optical Drives
 • Gaming Multimedia Keyboard Opera [RB IT-1018B]
 • Mouse Alpin Optical IT-OP107

3 in stock

ProcessorAMD CPU A4 5300
Memory4GB DDR3 1600MHz
Hard Drives1TB Sata
CaseHantol Micro ATX
Psu500W
MotherboardASRocK FM2A75M-DGS R2.0
Optical DrivesDVD-RW

Kompjuter Pcs Business AMD A4 5300

Gjithashtu do merni dhuratë bashkë me këtë kompjuter !

 • Tastierë: Gaming Multimedia Keyboard Opera [RB IT-1018B]
 • Mouse: Mouse Alpin Optical IT-OP107

Vendosim sipas dëshirës tuaj sistemet !

 • Windows 10
 • Windows 8/7/ linux

Në dyqanin Oktouest kompjuter store,do të gjeni  një koleksion të madh Kompjuter Pcs Business AMD A4 5300 në cmim okazion !

Kompjuter Pcs Business AMD A4 5300,fsheh një sërë karakteristikash të përparuara siç janë:procesori AMD A4 5300,i cili funksionon me frekuencë 3.4 GHz deri në 3.6 GHz dhe plotësohet me 4 GB memorie DDR3.

Të dhënat tuaja ruhen në disqet  SSD 120GB për te patur shpejtesi në ngarkimin e sistemit windows 7/8/10 sipas dëshirës tuaj.

Gjithashtu kemi vendosur kuti kompjuteri te markes Hantol,nje kuti elegante me bllokun e ushqimit (Power Supply 500W), për të patur nje furnizim të plotë me energji në sistem.Motherboard te markes ASRocK FM2A75M-DGS R2.0 qe ka ne trup,VGA /HDMI/

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa Falas

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjithe Kompjuterat Business AMD at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight10.9 kg
Brand

Oktouest

Socket

AMD Socket FM2+

Memory Size Ram

4GB

Tipi Diskut

SSD

Tipi memorjes

DDR3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kompjuter Pcs Business AMD A4 5300”