Adaptor SBOX 3.5mm F. 4Pin – 2 X 3.5mm

500 L

Përshtatës 3,5 mm F 4Pin-> 2x 3,5 mm M 3Pin
Lidhni kufjet tuaja spartphone
(1x 3mm lidhës / 4pin) në kompjuterin tuaj desktop
Lidhësa: të praruar prej ari
Lidhës 1: 3.5 mm femër me 4 pole
Lidhës 2: 2 x 3.5 mm mashkull (mikrofon dhe kufje)
Gjatësia 20 cm
Ngjyra kabllo: E zezë

9 in stock

SKU: 35F-2X35M

Categories:

Adaptor sbox 3.5mm F. 4Pin – 2 X 3.5mm

Përshtatës 3,5 mm F 4Pin-> 2x 3,5 mm M 3Pin
Lidhni kufjet tuaja spartphone
(1x 3mm lidhës / 4pin) në kompjuterin tuaj desktop
Lidhësa: të praruar prej ari
Lidhës 1: 3.5 mm femër me 4 pole
Lidhës 2: 2 x 3.5 mm mashkull (mikrofon dhe kufje)
Gjatësia 20 cm
Ngjyra kabllo: E zezë

Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni adaptor audio 3.5mm F. 4Pin – 2 X 3.5mm në cmim okazion!

Adaptor sbox 3.5mm F. 4Pin – 2 X 3.5mm, ky lloj përshtatës kabell është të lidhni një kufje të pajisur me kufje të veçantë dhe priza mikrofoni në portin audio në Playstation 4, Smartphone, Notebook, Nintendo Switch dhe të gjitha pajisjet e tjera me 4 pin lidhës Adapter i ndarjes së kufjeve 3.5 mm me 4 x 2 në 3 x 3-Pin 3.5 mm:
Përshtatësi i ndarjes së mikrofonit të kufjeve ka një dizajn kompakt për transportueshmëri maksimale produkt mund ta blini online ose në dyqanin tonë. Për më shumë informacion rreth blerjes dhe dërgesës jua kemi dhënë me poshtë.Gjithashtu mund të gjeni dhe shumë informacine per cdo produkt që doni të blini.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here</

Weight0.2 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adaptor SBOX 3.5mm F. 4Pin – 2 X 3.5mm”