AUDIO VIDEO Kabell

Në Oktouest kompjuter store, do të gjeni një koleksion të madh Audio Video Kabell në cmim okazion !

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Audio Video Kabell

Adapter SBOX 3.5MM F - TYPE-C M
CTIA standard i rrjedhshëm Lidhni një kufje të pajisur me kufje të veçantë dhe priza mikrofoni në portin audio në Playstation 4, Smartphone, Notebook, Nintendo Switch dhe të gjitha pajisjet e tjera me 4 pin lidhës audio Inputi: 1 x 3.5 mm Mashkull Prodhimi: 2 x 3.5 mm Femër Lidhës i kuq: Mikrofoni Lidhës jeshil: kufje Priza të praruara prej ari Përçuesit e bakrit Gjatësia e kabllove: 0.2m
Përshtatës 3,5 mm F 4Pin-> 2x 3,5 mm M 3Pin Lidhni kufjet tuaja spartphone (1x 3mm lidhës / 4pin) në kompjuterin tuaj desktop Lidhësa: të praruar prej ari Lidhës 1: 3.5 mm femër me 4 pole Lidhës 2: 2 x 3.5 mm mashkull (mikrofon dhe kufje) Gjatësia 20 cm Ngjyra kabllo: E zezë
Kabllo AUDIO SBOX 3 , 5 mm -> 2 x RCA M / M , m . Diametri i jashtëm: 2,6 x5, 2 mm . Gjatësia e kabllit : 2 milion . Lidhës: Priza çeliku nikeli. Ngjyra: Këllëf i zi PVC
HDMI-DVI-2 Kabllo SBOX, HDMI – DVI, M/M
HDMI M – DVI (24 + 1) M
Rezolucioni: 1920 x 1080 pikselë
Diametri i jashtëm i kabllos [mm]: 6
Gjatësia e kabllos [m]: 2
Lidhësit: 24K të veshur me ar.
AWG: 30
 • VGA Kabell M/M 10m
 • Pagesë në Dorëzim
 • Dërgesa falas brenda në Tiranë
 • Dergesa falas mbi shumën 3.000Lek (kudo qe ndodheni)
 • Pagesë ne dorëzim / në Bankë / PayPal / Visa Card
Kabell HDMI M/M 1m Aculine HDMI-001

Kabell HDMI M/M 1.5M CH0036

Original price was: 600 L.Current price is: 500 L. 17%
Cable HDMI M/M 1.5M CH0036
HDMI M -> Mini DisplayPort M Very high purity materials Resolution: 1920 x 1080 Bandwidth: 5Gbps Diameter: 6 mm Connectors: gold plated Cable length: 2m AWG: 30 Minimal interference
 • HDMI Kabell M/M 1.5m
 • Pagesë në Dorëzim
 • Dërgesa falas brenda në Tiranë
 • Dergesa falas mbi shumën 3.000Lek (kudo qe ndodheni)
 • Pagesë ne dorëzim / në Bankë / PayPal / Visa Card
 • HDMI Kabell M/M 10m
 • Pagesë në Dorëzim
 • Dërgesa falas brenda në Tiranë
 • Dergesa falas mbi shumën 3.000Lek (kudo qe ndodheni)
 • Pagesë ne dorëzim / në Bankë / PayPal / Visa Card
  • HDMI Kabell M/M 15m
  • Pagesë në Dorëzim
  • Dërgesa falas brenda në Tiranë
  • Dergesa falas mbi shumën 3.000Lek (kudo që ndodheni)
  • Pagesë ne dorëzim / në Bankë / PayPal / Visa Card
</u