H-304 USB 3.0 HUB

Original price was: 1,600 L.Current price is: 1,400 L. 13%

Interface: USB 3.0 (5 Gbps)
USB port: 
Material: ABS plastic
Power supply: USB 5 V / 900 mA (Max.)
Durability: up to 10 000 insertions
OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10, Mac OS X, Linux OS
Cable lenght: 50cm
LED status indicator
Color: Black

2 in stock

SKU: H-304 USB 3.0 HUB

Categories:

H-304 USB 3.0 HUB

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

H-304 USB 3.0 HUB

Interface: USB 3.0 (5 Gbps)
USB port: 
Material: ABS plastic
Power supply: USB 5 V / 900 mA (Max.)
Durability: up to 10 000 insertions
OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10, Mac OS X, Linux OS
Cable lenght: 50cm
LED status indicator
Color: Black

H-304 USB 3.0 HUB – shpërndarës. Numri i porteve: 4. Standardet USB të mbështetura: Interface: USB 3.0 (5 Gbps) të pajtueshëm, Shkalla e transferimit: 480Mbps, Ndërrimi i nxehtë: PO, Materiali: ABS plastike, Furnizimi me energji elektrike: 5V / 500mA (Max.) Përmes USB , rezistencë:> 10000 depozita, E përputhshme me: OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10, Mac OS X, Linux OS, Plug and Play, mbrojtje mbitensionale në secilin port.Ju mund të blini USB -HUB në dyqanin tonë Oktouest ose porosisni në dyqanin tonë online. Për të gjetur numrin e kërkuar të H-304 USB – HUB si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për H-304 USB 3.0  shpërndarës. Numri i porteve: 4 janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more  USB  HUB at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.6 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H-304 USB 3.0 HUB”