UTP Cat5e kabull rrjeti- 0.5m

90 L

Kabllo rrjeti UTP Cat5e

Lidhja periferike me portat RJ45

Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps

Gjatesia 0,5 metër

6 in stock

SKU: UTP cat5e-0.5m

Categories:

UTP Cat5e kabull rrjeti- 0.5m

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në   Link

 

  • UTP Cat5e kabull rrjeti- 0.5m
  • Lidhja periferike me portat RJ45
  • Shpejteia e suportuar 10/100/1000 Mbps
  • Gjatesia 5 metra
  • Kablloja e klasës UTP Cat5e është një lloj kabllo palë e përdredhur me integritet të sinjalit të lartë, që shpesh quhet CAT 5. Kabllot janë të pambrojtur, duke u mbështetur në modelin e çiftit të shtrembëruar për refuzimin e zhurmës.
  • Kategoria 5 është hequr nga kablloja e strukturuar UTP e klasës 5TP për rrjetet kompjuterike siç është Ethernet dhe përdoret gjithashtu për të mbartur shumë sinjale të tjera siç janë shërbimet themelore të zërit, unazat e sinjalizimit dhe ATM-të.
  • Këto kabllo janë bërë duke përdorur tela bakri 24 Gauge (AWG) me rreth tre kthesë për inç dhe funksionon në një frekuencë 100 MHz.
  • Për të gjetur numrin e kërkuar të Kabllove UTP Cat5e si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabell UTP CAT5e   janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kabell rrjeti utp Cat5e at   Here

Υou can also find more Video Kabell at   Here

Ask us for this product to our facebook chat   Here

Weight0.2 kg
Tipi Kabullit

UTP Cat5e

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UTP Cat5e kabull rrjeti- 0.5m”