EXTERNAL POWER KABELL

Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni external power kabell  në cmim okazion !

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

External Power Kabell

Tensioni: 220V / 50-60Hz Gjatësia e kabllit: 2m Instalime: 3 x 28 x 0.15Cu Diametri: 5mm Seksioni kryq: 0,5² Max aktuale: 10A Barcode: 616320536596
POWER CABLE 2 PIN IT-PCEUWOF1.5M
The SPU-01 from Power On is an adaptor with 1 socket. Surge and overload protector. Child protection.
Prize zgjatuese Power On SPU-05k. Për të patur komoditetin e energjisë në çdo kënd të ambienteve tuaja duke mos qënë nevoja të hapni mure mund të përdorni prizat zgjatuese.K jo prizë zgjatuese ka pesë module shuko, është e pajisur me mbrojtje nga mbitensioni dhe mund të mbajë të lidhur njëkohësisht konsumatorë me fuqi totale deri në 3500W.
Prize zgjatuese Power On SPU-10k. Për të patur komoditetin e energjisë në çdo kënd të ambienteve tuaja duke mos qënë nevoja të hapni mure mund të përdorni prizat zgjatuese.K jo prizë zgjatuese ka pesë module shuko, është e pajisur me mbrojtje nga mbitensioni dhe mund të mbajë të lidhur njëkohësisht konsumatorë me fuqi totale deri në 3500W.