Prize Power On SPU-01K

1,000 L

The SPU-01 from Power On is an adaptor with 1 socket.

Surge and overload protector.

Child protection.

2 in stock

SKU: SPU-01K

Categories:

Κodi ProduktitSchuko SPU-01K
ΜοdeliSPU-01K
ProdhuesiPOWER ON
Mbrojtja nga mbigarkesaPo
Schuko1
Joule300J
Watt3500W
Gjatësia e kabellit
On-Off Buton
Ngjyrae Zezë

 

Prize Power On SPU-01K

Përshkrimi i produktit

Connections: 1x Child protected CEE 7/4
1x CEE 7/7
LED-indicator: Power
Power: 
Max 250V
Max 16A
Max 3500W
300 Joules
Registration No:529/2950

Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri, do të gjeni prize zgjatuese Power On SPU-01K në cmim okazion!

Prize Power On SPU-01k.Kjo pajisje është një prizë mbrojtëse nga tensioni i lartë. e përshtatshme për kompjuterët tuaj dhe pajisjet e tjera shtëpiake dhe mund të mbajë të lidhur njëkohësisht, konsumatorë me fuqi totale deri në 3500W.. Gjithashtu është e pajisur me mbrojtje për femijet. Aksesorë elektrik i cili ju ndihmon të përshtasni spinat e pajisjeve me prizat ekzistente në ambientet tuaja.Në  dyqanin tonë Oktouest kompjuter Store, do të gjeni prizë mbrojtëse nga tensioni i lartë  në cmim okazion.Këtë produkt mund ta blini online ose në dyqanin tonë. Për më shumë informacion rreth blerjes dhe dërgesës jua kemi dhënë me poshtë.Gjithashtu mund të gjeni dhe shumë informacine per cdo produkt që doni të blini.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për më shumë informacion për prizat  klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.4 kg
Brand

Power On

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prize Power On SPU-01K”