Prize zgjatuese Power On SPU-10K

2,900 L

Prize zgjatuese Power On SPU-10k. Për të patur komoditetin e energjisë në çdo kënd të ambienteve tuaja duke mos qënë nevoja të hapni mure mund të përdorni prizat zgjatuese.K jo prizë zgjatuese ka pesë module shuko, është e pajisur me mbrojtje nga mbitensioni dhe mund të mbajë të lidhur njëkohësisht konsumatorë me fuqi totale deri në 3500W.

1 in stock

SKU: Schuko SPU-10K

Categories:

Κodi ProduktitSchuko SPU-10K
ΜοdeliSPU-10K
ProdhuesiPOWER ON
Mbrojtja nga mbigarkesaPo
Schuko10
Joule300J
Watt3500W
Gjatësia e kabellit1,5m
On-Off ButonPo
Ngjyrae Zezë

 

Features:

Connections: 10x Child protected CEE 7/4
1 x CEE 7/7
LED-indicator: Power
Operation: Power Switch
Power: 
Max 250V
Max 16A
Max 3500W
Cable length: 1.5m
Registration No:529/2947
  • Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni prize zgjatuese Power On SPU-10k në cmim okazion!

Prize zgjatuese Power On SPU-10k, për të patur komoditetin e energjisë në çdo kënd të ambienteve tuaja duke mos qënë nevoja të hapni mure mund të përdorni prizat zgjatuese.K jo prizë zgjatuese ka pesë module shuko, është e pajisur me mbrojtje nga mbitensioni dhe mund të mbajë të lidhur njëkohësisht konsumatorë me fuqi totale deri në 3500W.Duke qënë se është e pajisur me çelës ju mund të shkyçni pajisjet nga rrjeti duke stakuar çelësin pa qenë nevoja të hiqni prizën. Gjithashtu është e pajisur me mbrojtje nga fëmijët.Në  dyqanin tonë Oktouest kompjuter Store  do të gjeni priza zgjatuese në cmim okazion.Këtë produktë mundë ta blini online ose në dyqanin tonë, për më shumë informacion rreth blerjes dhe dërgesës jua kemi dhën me poshtë.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Për më shumë informacion për prizat zgjatuese klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.9 kg
Brand

Power On

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prize zgjatuese Power On SPU-10K”