Kabell SBOX PC SCHUKO POWER 2M

550 L

Tensioni: 220V / 50-60Hz
Gjatësia e kabllit: 2m
Instalime: 3 x 28 x 0.15Cu
Diametri: 5mm
Seksioni kryq: 0,5²
Max aktuale: 10A
Barcode: 616320536596

9 in stock

SKU: SCHUKO POWER 2M 90°

Categories:

Kabell SBOX PC SCHUKO POWER 2M

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

 

Kabell SBOX PC SCHUKO POWER 2M

Tensioni: 220V / 50-60Hz
Gjatësia e kabllit: 2m
Instalime: 3 x 28 x 0.15Cu
Diametri: 5mm
Seksioni kryq: 0,5²
Max aktuale: 10A
Barcode: 616320536596

Kabell Ushqyesi per kompjuter ose Monitore 2m i përshtatshëm për shumicën e kompjuterave, monitorëve, printerëve dhe pajisjeve të tjera me një lidhës 3-pin Ideale si një zëvendësim për një kabllo energjie të vjetër ose të humbur ose thjesht si kabllo i dobishëm i urgjencës UL renditur për siguri; dizajn i qëndrueshëm për forcë dhe performancë .

Produkte me cilësi të lartë  2 pin plug evropian kabllo standarde shtrirjeje kabllo  energjie: 1.5 m. Ju mund të blini Kabell Ushqyes per PC ose Monitore në dyqanin tonë Oktouest ose porosisni në dyqanin tonë online.

Për të gjetur numrin e kërkuar të kabllove si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Kabell Ushqyes per Kompjuter ose Monitore janë  nga më të ulëtat në qytet.

 

Υou can also find more  Kabell Ushqyes per PC ose Monitore at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.4 kg
Brand

SBOX

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell SBOX PC SCHUKO POWER 2M”