Kabell PCI Express 6-pin-8-pin

290 L

Specifikim:
– Lidhjet: PCI Express 6 pin femër> PCI Express 8 pin mashkull
– Madhësia e telit: 18 AWG
– Gjatësia: përafërsisht. 20 cm

2 in stock

Informacione për produktin “Kablloja e energjisë PCI Express 6 Pin Socket> 8 Pin Plug”

Përshkrim i shkurtër:
Ky kabell energjie përshtatet nga PCI Express 6 Pin në PCI Express 8 Pin. Përdoret për të fuqizuar kartat PCIe me lidhës 8 pin.

Specifikim:
– Lidhjet: PCI Express 6 pin femër> PCI Express 8 pin mashkull
– Madhësia e telit: 18 AWG
– Gjatësia: përafërsisht. 20 cm

Kërkesat e sistemit:

-Furnizim me energji elektrike me 6 pin lidhës

Përmbajtja e paketës:

  • Në Oktouest Kompjuter Store në Shqipëri do të gjeni kabell PCI Express 6 Pin në PCI Express 8 Pin në cmim okazion!
  • Ky lloj kabllo energjie përshtatet nga PCI Express 6 Pin në PCI Express 8 Pin.
    Bëni  një lidhje standarde me PCI Express 6 pin femër> PCI Express 8 pin mashkull  në karta grafike  ATI dhe NVidia. Një zgjidhje ekonomike që ju kursen nga azhurnimi i furnizimit me energji elektrike. Një lidhje standarde PCI Express me 6 pin, të siguruar nga furnizimi me energji i kompjuterit, në kartat video video ATI dhe NVidia që kërkojnë një lidhje me fuqi 8 pin.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabell PCI Express 6-pin-8-pin”