FTP Cat6e kabell rrjeti 15m

990 L
  • Kabell interneti me gjatesi 15 metra
  • Kabelli eshte i tipit CAT6 FTP ,CCAG
  • Rezistent ndaj kushteve atmosferike,per perdorim te jashtem.
  • Ofron shpejtesi ne transferimin e te dhenave 10/100/1000 Mbps
  • Me ngjyre blu

48 in stock

SKU: FTP cat6e-15m

Categories:

FTP Cat6e kabell rrjeti 15m

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

  • Kabell interneti me gjatesi 15 metra
  • Kabelli eshte i tipit CAT6 FTP ,CCAG
  • Rezistent ndaj kushteve atmosferike,per perdorim te jashtem.
  • Ofron shpejtesi ne transferimin e te dhenave 10/100/1000 Mbps
  • Me ngjyre blu
FTP Cat6e kabell rrjeti 15m është një kabell rrjeti e mbrojtur që mbrohet nga ndërhyrjet elektromagnetike të jashtme. Kablloja e rrjetit përdoret për të lidhur pajisje të ndryshme me p.sh. një ruter ose ndërprerës.
Ky kabllo mbështet shpejtësinë deri në 10 Gb / s. Teknologjia CAT6e mbështet deri në 10,000 Mbit / s ku kabllo bakri ndihmon në ofrimin e karakteristikave superiore të transmetimit. Relaksimi fleksibël i tendosjes ju lejon të shmangni prishjen e kabllove ndërsa kontaktet e hedhjes lejojnë që kablloja t’i rezistojë përdorimit intensiv.
Për të gjetur numrin e kërkuar të Kabellit tipit FTP CAT6  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për kabell FTP CAT6  janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kabell Rrjeti FTP Cat6e at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.2 kg
Tipi Kabullit

FTP Cat6e

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FTP Cat6e kabell rrjeti 15m”