Gigabyte GeForce GT 710 2GB Graphic Cards

8,000 L

Features
Powered by NVIDIA GeForce GT 710 GPU
Integrated with 2GB GDDR5 64bit memory interface
Core clock: 954MHz
Features Dual-Link DVI-D/ HDMI/ D-SUB
Support PCI Express 2.0 x8 bus interface
Recommended system power supply requirement: 300W

Out of stock

Gigabyte GeForce GT 710 2GB Graphic Cards

Features
Powered by NVIDIA GeForce GT 710 GPU
Integrated with 2GB GDDR5 64bit memory interface
Core clock: 954MHz
Features Dual-Link DVI-D/ HDMI/ D-SUB
Support PCI Express 2.0 x8 bus interface
Recommended system power supply requirement: 300W

Gigabyte GeForce GT 710 2GB Graphic Cards. Ndërfaqja intuitive e avantazhit ju lejon të akordoni shpejtësinë e orës, tensionin, performancën e ventilatorit dhe synimin e energjisë në kohë reale, në përputhje me kërkesat tuaja të lojrave. Dizajni i profilit të ulët lejon instalimin e kursimit të hapësirës dhe më të lehtë për ndërtimin e sistemit tuaj kompjuterik kompakt.

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 Për të parë te gjitha Kartat Grafike at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight0.600 kg
Brand

Gigabyte

Graphics Card Type

Gigabyte Karta Grafike

Manufacturer Graphics

Gigabyte

Manufacturer Chipset VGA

Nvidia

Madhësia e kujtesës

2GB

Memory-interface

64-bit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gigabyte GeForce GT 710 2GB Graphic Cards”