Kuti kompjuteri Sharkoon TG4 Red

8,900 L
  • Pamja moderne për lojra Gaming: paneli i përparuar dhe anësor i xhamit të zbutur si dhe ventilatorët me ngjyra i japin TG4 një pamje elegant të lojrave.
  • Dizajni kompakt i kutisë:është bërë qëllimisht dhe nuk ka nevojë për ndonjë shtesë dhe është aq kompakt sa të jetë i duhur.
  • Sharkoon TG4 është në dispozicion në një variant me katër ventilator LED të drejtueshëm RGB ose katër ventilator LED monokromë në blu ose të kuqe

1 in stock

Kuti kompjuteri Sharkoon TG4 Red

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Kuti kompjuteri Sharkoon TG4 Red

 

Brand name
Sharkoon
Item Weight
5.3 Kg
Product Dimensions
45.5 x 20 x 43 cm
Form factor
ATX
Series
TG4
Color
red

 

Pamja moderne për lojra Gaming: paneli i përparuar dhe anësor i xhamit të zbutur si dhe ventilatorët me ngjyra i japin TG4 një pamje elegant të lojrave.

Dizajni kompakt i kutisë:është bërë qëllimisht dhe nuk ka nevojë për ndonjë shtesë dhe është aq kompakt sa të jetë i duhur.

Sharkoon TG4 është në dispozicion në një variant me katër ventilator LED të drejtueshëm RGB ose katër ventilator LED monokromë në blu ose të kuqe.

Kontroll i plotë i ndriçimit: Versioni RGB i TG4 është furnizuar me një kontroll RGB me 4 drejtime për LED të adresueshëm.

Me këtë korrespondues, elementët LED mund të kontrollohen përmes një karte kryesore me një lidhës 3-pin për LED të adresueshëm, ose plotësisht manualisht pa lidhësin përkatës.

Për të gjetur numrin e kërkuar të Kutive Gaming si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Kutitë Gaming   janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kuti kompjuteri Gaming  at Here

Υou can also find more Video Kabell at Here

Ask us for this product to our facebook chat Here

Weight5.9 kg
Brand

Sharkoon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuti kompjuteri Sharkoon TG4 Red”