Kuti kompjuteri Sharkoon VG6-W Green

8,000 L
  • Form Factor: ATX
  • Expansion Slots: 6
  • Interior Painting: ✓
  • Cable Management System: ✓
  • Side Panel: Acrylic
  • Color: Green

2 in stock

Kuti kompjuteri Sharkoon VG6-W Green

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

 

Kuti kompjuteri Sharkoon VG6-W Green

 

Brand name
Sharkoon VG6-W
Item Weight
3.7 Kg
Product Dimensions
46.1 x 20 x 43 cm
Form factor
ATX
Series
VG6
Color
Green

 

Kuti kompjuteri Sharkoon VG6-W Green. Faktori i formës: Midi-Tower, Tipi: PC, Faktorët e formave të mbështetura të motherboard: ATX, Micro-ATX, Mini-ITX. ventilatorët e përparëm të instaluar: 2x 120 mm, ventilatorët e pasëm të instaluar: 1x 120 mm. Madhësitë HDD të mbështetura: 2.5, 3.5 “. Gjerësia: 200 mm, Thellësia: 461 mm, Lartësia: 430 mm. Gjerësia e paketimit: 230 mm, Thellësia e paketimit: 470 mm, Lartësia e paketimit: 510 mm Portet dhe ndërfaqet.

Form Factor: ATX
Expansion Slots: 6
Interior Painting: ✓
Cable Management System: ✓
Side Panel: Acrylic
Color: Green
Max. Drive Bays
5.25″: 1
3.5″: 3
2.5″: 4
I/O
USB 3.0 (Front): 2
USB 2.0 (Front):2
Audio (Front): ✓
Fan Configuration
Front Panel: 2x 120 mm LED fan (pre-installed)
Rear Panel: 1x 120 mm LED fan (pre-installed)
Compatibility
Mainboard: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
Max. Length Graphics Cards: 37.5 cm
Max. Height CPU Cooler: 16 cm
Max. Length Power Supply: 26.5 cm
Package Contents:
VG6-W Green
Accessory Set
Manual

 

Për të gjetur numrin e kërkuar të Kutive Gaming si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Kutitë Gaming   janë  nga më të ulëtat në qytet.

Υou can also find more Kuti kompjuteri Gaming  at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight3.7 kg
Brand

Sharkoon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuti kompjuteri Sharkoon VG6-W Green”