Laptop

Acer TravelMate 5760-2312G32Mnsk Specifications Acer TravelMate 5760-2312G32 Processor: Intel Core i3 2310M 4GB Memory Ram 750GB Hard Disk Graphics Adapter: Intel HD Graphics 3000 Display: 15.60 inch, 16:9, 1366 x 768 pixels Weight: 2.5kg
MacBook Pro "Core i5" 2.4 13-inç (në fund të vitit 2011) përmban një procesor 32 nm "Sandy Bridge" 2.4 GHz Intel "Core i5" (2435M), me dy bërthama të pavarura të procesorit një çip i vetëm silici, një memorje memorie e nivelit të përbashkët 3 MB, 4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM (PC3-10600) i instaluar në çift (dy module 2 GB), një hard disk 500 GB Serial ATA (5400 RPM), një 8X DL "SuperDrive
♂️Windows 10 ♂️SSD 250GB ♂️8GB Memory Ram ♂️Processor intel pentium N37710 ♂️ Monitor 17.3 inch ✌️Dhurate cante laptopi dhe nje Maus
Windows 10 Samsung R730-JS01FR Notebook: Samsung R730-JS01FR Processor: Intel Pentium Dual Core T4400 Memory Ram 3 GB Hard Disk 250GB Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 310M Display: 17.30 inch, 16:9, 1600 x 900 pixels Weight: 2.9kg