White Shark GALAHAD-W Gaming Mouse

2,700 L
Mouse type: Gaming 6D – 6 buttons
Chipset: SUNPLUS 6651
Sensor type: Optical
Resolution: 800 / 1600 / 2400 / 3200 / 4800 / 6400 adjustable DPI
Polling rate 1000Hz
Acceleration: 22.5G
Lifespan: 10 million clicks HUANO
Lighting: RGB 16.8 million colours
Finish: Powder coating
Interface: USB 2.0
Cable length: 1.8m

4 in stock

SKU: GALAHAD W

Categories:

White Shark GALAHAD-W Gaming Mouse

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

White Shark GALAHAD-W Gaming Mouse
Mouse type: Gaming 6D – 6 buttons
Chipset: SUNPLUS 6651
Sensor type: Optical
Resolution: 800 / 1600 / 2400 / 3200 / 4800 / 6400 adjustable DPI
Polling rate 1000Hz
Acceleration: 22.5G
Lifespan: 10 million clicks HUANO
Lighting: RGB 16.8 million colours
Finish: Powder coating
Interface: USB 2.0
Cable length: 1.8m
Braided cable
Dimensions (mm): 125mm x 65mm x 37mm
Weight: 72g
Colour: White
Material: Plastic
Compatibility: Windows 7 / 8 / 10 and MacOS

Për të gjetur numrin e kërkuar të Mouse Gaming si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.Çmimet tona për Mouse Gaming janë  nga më të ulëtat në qytet.Gjithashtu do gjeni dhe cmime te mira dhe për shumë produkte të ndryshëme që ju nevoiten.Dërgesa në Tiranë është falas dhe transporti behet brenda 24 oreve nga momenti qe ju beni porosin online ose nga telefoni.

Υou can also find more Mouse Gaming  at  Here

Υou can also find more Video Kabell at  Here

Ask us for this product to our facebook chat  Here

Weight0.400 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark GALAHAD-W Gaming Mouse”