White Shark FAN 1250-02B-F Gravity (AL}

1,300 L

Product type: PC Cooler

Bearing type: Hydraulic

Shelf life: 40,000 hours

Rated voltage: 12 V

Rated current: 0.3 A.

Rated input power: 3.6 W +/- 10%

Fan speed: 1100 RPM +/- 10%

Air flow: 25CFM Max.

Noise: 25 dBA Max.

Operating voltage range: 5 V – 13.2 V

10 in stock

SKU: FAN 1250-02B-F

Categories:

White Shark FAN 1250-02B-F Gravity (AL}

Product type: PC Cooler

Bearing type: Hydraulic

Shelf life: 40,000 hours

Rated voltage: 12 V

Rated current: 0.3 A.

Rated input power: 3.6 W +/- 10%

Fan speed: 1100 RPM +/- 10%

Air flow: 25CFM Max.

Noise: 25 dBA Max.

Operating voltage range: 5 V – 13.2 V

Starting voltage: 5 V (ON / OFF)

Locked current: 0.36 A +/- 10%

Operating temperature: -10 ° C – 70 ° C

Storage temperature: -30 ° C – 85 ° C

Dimensions: 120mm x 120mm x 25mm

Për të gjetur numrin e kërkuar të White Shark FAN si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do tju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten.

Çmimet tona për White Shark FAN janë nga më të ulëtat në qytet.

Në dyqanin Oktouest kompjuter store, do të gjeni një koleksion të madh produktesh ,dërgesa është falas dhe pages ne dorezim. Munde te porosisni online ne instagram , facebooke ose ne site.

 

White Shark FAN 1250-02B-F Gravity (AL}

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

You can find more infromation for Alpine 64 GT at  This Link

Also you can  find more CPU COOLER at Here

Weight0.400 kg
Brand

Shark

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark FAN 1250-02B-F Gravity (AL}”