White Shark 1080p GWC‐004 WLO

3,900 L 10%

FULL HD SENSOR
SONIX 2279 + 2053 – 1080P FULL-HD Sensor.

FRAME RATE
Records true HD-quality video at 30 frames per second.

NOISE CANCELLING TECHNOLOGY
Hi-Fi digital microphone with noise cancelling technology.

COMPATIBILITY
Window 7 / 8 / 8.1 / 10 / Mac OS V10.4.8 and newer.

AUTO CONTROL
Auto adjustment for saturation, contrast, white balance and exposure.

INTERFACE
USB 2.0 interface.

5 in stock

SKU: GWC‐004 WLO

Categories:

White Shark 1080p GWC‐004 WLO

FULL HD SENSOR
SONIX 2279 + 2053 – 1080P FULL-HD Sensor ensures superior sharpness and image quality.

FRAME RATE
Records true HD-quality video at 30 frames per second.

NOISE CANCELLING TECHNOLOGY
Hi-Fi digital microphone with noise cancelling technology helps improce speech quality for crystal audio.

COMPATIBILITY
Window 7 / 8 / 8.1 / 10 / Mac OS V10.4.8 and newer.

AUTO CONTROL
Auto adjustment for saturation, contrast, white balance and exposure.

INTERFACE
USB 2.0 interface.

Dyqani Oktouest në internet, ju lejon të gjeni shpejt dhe me lehtësi Web Camera White Shark 1080p GWC‐004 WLO me çmimin të lirë.Web Camera me një rezolucion të larte dhe nje pamje te shkëlqyeshëme .

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve informacionin më të mirë të mundshëm për Web Camera  në tregun Shqiptar.

Ju mund të gjeni lehtësisht produktin që dëshironi për kategorinë kamerave, nuk keni pse të bredhni nga një faqe në faqe tjetër për kamera, gjithçka është në një vend.

Për të gjetur numrin e kërkuar të kufjet tipit Web Camer GWC‐004 WLO  si dhe çmim të mirë, na telefononi në + 0698138830 dhe administratori ynë do t’ju japë të gjitha informacionet që ju nevojiten. Çmimet tona për Web Camera  janë  nga më të ulëtat në qytet.

 

Pagesë në Dorëzim / Dërgesa falas Brenda ne Tiranë

Për më shumë informacion për dërgesën klikoni në  Link

Ask us for this product to our facebook chat Here

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “White Shark 1080p GWC‐004 WLO”